İletişim Bir El Pati, Bir Yumak Sevgi

‘’Bir El Pati, Bir Yumak Sevgi‘’ Hayvan Barınağı Ziyareti

08.05.2017

Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi 3. sınıf öğrencileri ve öğretim elemanları tarafından Bartın Belediyesi Hayvan Barınağına ziyaret gerçekleştirildi. ‘’Değerler Eğitimi’’ dersi kapsamında ‘’Bir El Pati, Bir Yumak Sevgi‘’ teması ile dersin sorumlusu Sosyal Bilgiler Eğitimi ABD öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Harun ER ve Arş. Gör. Davut GÜREL’in rehberliğinde gerçekleştirilen ziyaret kapsamında, öğrencilere doğaya ve çevreye karşı duyarlı olma, hayvan sevgisi ve merhamet gibi değerler konusunda farkındalık kazandırılması amaçlandı. Bu amaç doğrultusunda öğrenciler, Bartın Belediyesi Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakımevi yetkilileri tarafından hayvan barınağı, hayvanların özellikleri ve bakımları ile ilgili konularda bilgilendirildi. Gezi sonrası öğretim elemanları ve öğrenciler bakımevi yetkililerine teşekkür etti.