1. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Oryantasyon Programı Düzenlendi

2023-2024 Akademik Yılı’nın başlaması ile birlikte 1.sınıf öğrencilerimize yönelik oryantasyon programı Dekanımız Prof. Dr. Fatma ÜNAL’ın katılımlarıyla 03.10.2023 tarihinde saat 09.00’da gerçekleştirildi.  Program kapsamında Sosyal Bilgiler Eğitimi ABD Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Belma BARAK ve anabilim dalı öğretim üyelerimiz tarafından öğrencilerimize yönelik olarak; üniversite ve fakültemizin tanıtımı, ders kayıtları, ders ekleme ve çıkarma işlemleri, eğitim-öğretim süreci ve sınavlar, öğrenci danışmanlıkları, kütüphaneler, öğrenci kulüpleri, değişim programları, uzaktan eğitim dersleri vb. birçok konuda gerekli bilgiler ifade edildi. Oryantasyon programı içerisinde aynı zamanda bağımlılık ile mücadele noktasında atılabilecek adımlar ve PDREM tarafından öğrencilerimize sunulan hizmetler aktarıldı. Program, hocalarımızın ve öğrencilerimizin yeni döneme ilişkin iyi dilekleriyle sona erdi.