1. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Oryantasyon Programı Düzenlendi

24.09.2019

24.09.2019 tarhinde saat 10.30-12.00 saatleri arasında Sözel Derslik binasında bulunan ED-Z-10 nolu derslikte 1. sınıf öğrencilerimiz ve anabilim dalı öğretim elemanlarımızla birlikte oryantasyon programı düzenlendi. Program kapsamında bölüm başkanımız Doç. Dr. Harun Er, Dr. Öğr. Üyesi Davut GÜREL ve Arş. Gör. Dr. Belma BARAK tarafından öğrencilerimize Bartın'ın, üniversite ve fakültemizin tanıtımı, ders kayıtları, ders ekleme ve çıkarma işlemleri, eğitim-öğretim süreci ve sınavlar,  öğrenci danışmanlıkları, kütüphaneler, öğrenci kulüpleri, değişim programları ve uzaktan eğitim dersleri gibi konularda ihtiyaç duydukları bilgiler verildi. Hocamız Doç. Dr. Ayşegül TURAL programda hazır bulundu. Program, yeni eğitim-öğretim sezonunun öğrencilerimiz ve öğretim elmanlarımız için hayırlı olması dileğiyle sonlandırıldı.

• Geleceğe Nefes, Cumhuriyet'e Nefes

• Bartın Kent Müzesine Ziyaret Düzenlendi