2018-19 Eğitim-Öğretim Döneminin İlk Toplantısı Yapıldı

Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı  öğretim elemanlarının katılımıyla 2018-19 eğitim-öğretim döneminin ilk toplantısı 24.09.2018 günü saat 16.00'da yapıldı. Bölüm ve anabilim dalı başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Harun ER başkanlığında gerçekleşen toplantıda ders kayıtları, öğrencilere verilecek olan oryantasyon eğitimi, ders içerikleri ve Blogna süreci,  akreditasyon, ders programları vb. konular ele alınmıştır. Toplantı sonrası anabilm dalımız araştırma görevlisi Arş. Gör. Dr. Davut GÜREL  doktora eğitimini tamamlaması hasebiyle tebrik edilmiş ve kendisine çiçek takdimi yapılmış. Toplantı yeni dönemin tüm öğrenciler ve öğretim elamanları için iyi geçmesine yönelik temennide bulunularak sonlanmıştır.