2023 Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Bartın Üniversitesi (BARÜ) 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Kutlubey Yerleşkesi Mezuniyet Tören Alanı’nda gerçekleştirilen törene Türkiye’nin 81 ilinden ve birçok ülkeden binlerce kişi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan tören, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden öğrencilerin rahmet ve saygıyla anılmasının ardından devam etti.

Törende Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Programını başarı sıralamasında ilk üçte tamamlayan öğrencilerimize başarı belgeleri takdim edildi. Dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesinin ardından toplu şekilde mezuniyet yemini edildi. Yeminin ardından geri sayım eşliğinde kepler havaya atıldıktan sonra tören sona erdi.

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Programı ve üniversitemizin bütün 2023 yılı mezunlarını tebrik ediyor ve kendilerine başarılar diliyoruz.