Ana Bilim Dalımız Tarafından Kalite ve Akreditasyon Toplantısı Yapıldı

Ana Bilim Dalımız öğretim elemanlarının katılımıyla Kalite ve Akreditasyon sürecine yönelik dönemin ilk toplantısı yapıldı. Bölüm başkanımız Sn. Doç. Dr. Harun ER'in makamında yapılan toplantıda  Ana Bilim Dalımız öğretim üyesi ve fakülte dekan yardımcımız Sn. Doç. Dr. Fatma ÜNAL tarafından Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalının akreditasyonu için gerekli hazırlıkların yapılması ve eksikliklerin giderilmesi, görev dağılımlarının nasıl olması gerektiği, öğretim üyeleri tarafından ders izlencelerinin kontrol edilerek Bologna Bilgi Sisteminde gerekli güncellemelerin yapılması, eğitim-öğretim sürecine ilişkin gerekli kanıtların tutulması ve dosyalanması vb.  konularda bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, eğitim-öğretim süreçlerinin kalitesinin daha da artırılması için neler yapılabileceğine ilişkin toplantıya katılan tüm öğretim elemanlarımız görüş alışverişinde bulundu.