Ana Bilim Dalımızdan Tebrik Ziyaretleri

Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı  Dr. Öğr. Üyesi Harun ER öncülüğünde ana bilim dalımız öğretim elemanlarının katılımıyla  doktorasını başarıyla bitiren Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı araştırma görevlisi Sn. Arş. Gör. Dr. Bekir GÜLER ve Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı araştırma görevlisi Arş. Gör. Dr. Yasemin BÜYÜKŞAHİN'e; doçentlik unvanını alan Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Sn. Doç. Dr. Meliha KÖSE'ye; Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü öğretim üyesi Sn. Doç. Dr.  Ramazan YILMAZ'a ve Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Sn. doç. Dr. Burçin GÖKKURT'a tebrik ziyaretleri yapıldı ve çiçek takdiminde bulunuldu. Ayrıca, fakültemizde görevine yeni başlayan Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Sn. Prof. Dr. Nezahat GÜÇLÜ ‘ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunularak çiçek takdimi yapıldı. Bizler de Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı olarak unvan alan ve göreve yeni başlayan tüm öğretim elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

• Geleceğe Nefes, Cumhuriyet'e Nefes