Bu Hafta Ortaçağ ve Osmanlı Tarihi Dersleri Etkinliklerle Zenginleştirildi

29.03.2019

Sosyal Bilgiler ABD öğretim üyesi Doç. Dr. Meliha KÖSE Ortaçağ Tarihi dersini bu hafta kütüphanede gerçekleştirdi. Ders kapsamında öğrencilerin ortaçağ tarihinin kaynaklarını kütüphanede taramaları ve buldukları kaynakları sınıfta bir sunum ile anlatmaları istendi. Öğrencilerin bu dersi böyle bir etkinlikle geçirmiş olmalarından dolayı oldukça mutlu oldukları gözlendi.

Ayrıca, Doç Dr. Meliha KÖSE 3. sınıf öğrencilerimizle birlikte Osmanlı Tarihi dersinden sonra  kaynaştırma etkinliği düzenledi. Etkinlikte öğrencilerle birlikte limonata yapıldı ve herkes  bir arkadaşına ikramda bulundu. Öğrenciler tarih derslerinin bu gibi etkiliklerle zenginleştirilmesinin derse olan ilgi ve motivasyonu artırdığını ifade etti. Biz de öğrenclerimize derslerinde başarılar diliyoruz.
  • Bir Bilgi Bir Hayat

• AFAD gönüllülüğüne yönelik projelerin ilk adımı tamamlandı

• Mezunlarımız İle Söyleşi

• Bölümümüz Öğretim Üyeleri Kutlama Yemeğinde Bir Araya Geldi

• TÜBİTAK 2209/A Projesi Kapsamında Öğrencilerimizin Makalesi Yayınlandı

• Öğrenci Temsilcileriyle Bölüm Toplantısı Yapıldı.

• Bölümümüze Yeni Katılan Hocamız İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi

• 4.Sınıf Öğrencilerimiz Ebru Sanatı Çalışması Gerçekleştirdi