Eğitim Fakültesi Bilgi Yarışması Yapıldı

Üniversitemiz Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri (BARÜFest) ve fakültemiz "Öğretmenim Şenliği" kapsamında bölümümüz tarafından düzenlenen "Eğitim Fakültesi Bilgi Yarışması" 27.05.2022 tarihinde yapıldı. Yarışmaya 6 grup hâlinde fakültemiz öğrencileri katıldı. Sanattan spora farklı birçok alandan 20 soru yöneltilen yarışmanın sonunda kazanan çıkmadı. Yarışmaya katılan 6 gruptan 2'si ile yedek sorulara geçilerek yarışma devam etti. Son soruya kadar eşitliğin bozulmadığı ve heyecanın devam ettiği yarışmayı son soruda 6. grup kazandı. Yarışmanın sonunda kazanan gruba fakültemiz dekanı Prof. Dr. Fatma ÜNAL tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi ve kazanan grubu tebrik ederiz.