Öğrencilerimizden "SIFIR ATIK" Etkinliği

16 Mayıs 2019

Sosyal Bilgiler Eğitimi ABD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşegül TURAL rehberliğinde, kendisinin yürütmekte olduğu Sosyal Proje Geliştirme dersi kapsamında 16 Mayıs 2019 tarihinde, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 4. Sınıf öğrencileri ile “Geleceğimiz için Sıfır Atık” konulu uygulamalı etkinlik gerçekleştirildi. Atıkların geri dönüşümü ve geri kazanımı, duyarlı tüketicilik, yaşadığımız çevrenin korunması ve çevre bilinci kazanılması noktasında Sıfır Atık Projesinin önemine dikkat çekilerek, etkinlik açılışı Doç. Dr. Ayşegül TURAL tarafından yapılmıştır.  Etkinlik kapsamında grup çalışmalarına dayalı olarak Mehmet Akif Ersoy Dersliği giriş katında Sıfır Atık Projelerinin Poster Sergisi gerçekleştirilmiştir. Bütün gruplarımız tarafından birlikte hazırlanan Sıfır Atık konulu örnek olaylar ve mini skeç performansları, Mehmet Akif Ersoy Dersliği girişinde Bartın Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN, Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, üniversitemiz öğretim elemanları ve öğrencilerinin beğenisine sunuldu.

• Geleceğe Nefes, Cumhuriyet'e Nefes

• Bartın Kent Müzesine Ziyaret Düzenlendi