Öğretmen Adaylarının Yeterlik Düzeylerini Artırma Programı Düzenlendi

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile Bartın İl Millî Eğitim Müdürlüğünün iş birliği ile düzenlenen “Öğretmen Adaylarının Yeterlik Düzeylerini Artırma Programı” kapsamında Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Programı son sınıf öğrencileri 19 Aralık Pazartesi günü Bartın İl Millî Eğitim Müdürlüğünde ağırlandı. Öğrencilerimize bölümümüz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Şemsettin AKDENİZ eşlik etti. Bartın İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı İsa KIRAL tarafından gerçekleştirilen sunumda, öğretmenlerin atama süreçleri, öğretmenlikle ilgili mevzuatlar, sözleşmeli öğretmenlik, norm kadro, izin hakları ve öğretmenleri ilgilendiren pek çok konu hakkında bilgiler sunuldu. Sunumun son bölümünde Bartın ilinde farklı okullarda görev yapmakta olan değerli öğretmenlerimiz, meslekî tecrübelerini öğretmen adaylarımızla paylaştılar.

• Bir Bilgi Bir Hayat

• AFAD gönüllülüğüne yönelik projelerin ilk adımı tamamlandı

• Mezunlarımız İle Söyleşi

• Bölümümüz Öğretim Üyeleri Kutlama Yemeğinde Bir Araya Geldi

• TÜBİTAK 2209/A Projesi Kapsamında Öğrencilerimizin Makalesi Yayınlandı

• Öğrenci Temsilcileriyle Bölüm Toplantısı Yapıldı.

• Bölümümüze Yeni Katılan Hocamız İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi

• 4.Sınıf Öğrencilerimiz Ebru Sanatı Çalışması Gerçekleştirdi