4. Sınıf Öğrencileri İle Kariyer Planlaması ve Okul Uygulamaları Dersi Toplantısı Yapıldı

Son Sınıf Öğrencilerimizle 19.02.2019 Salı günü saat 13.30'da  Z-07 nolu derslikte  bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Toplantıda fakülte dekan yardımcımız ve Ana Bilim Dalımız öğretim üyesi sayın Doç.Dr. Fatma ÜNAL, Öğretmenlik Uygulması dersi,  mezuniyet töreni, kariyer gelişimi, mezun yıllığı, balo ve planlanması düşünülen diğer etkinliklere ilişkin  son sınıf öğrencilerimize karşılıklı etkileşim içinde bir sunum yapmıştır. Toplantıya ayrıca, bölüm ve ana bilim dalı başkanımız sayın Doç. Dr. Harun ER, ana bilim dalı öğretim elemanlarımız Doç. Dr. Meliha KÖSE, Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül TURAL, Arş. Gör. Dr. Davut GÜREL, Arş. Gör. Dr. Belma BARAK ve Arş. Gör. Görkem AVCI katılmış olup bu hocalarımız da kendileri ile ilgili konularda açıklamalarda bulunmuştur. Toplantı yeni döneme ilişkin iyi dileklerde bulunularak sonlandırılmıştır. Biz de bu dönemde öğrencilerimize başarılar diliyoruz.