Son Sınıf Öğrencilerimiz ile Öğretmenlik Uygulaması Dersi Toplantısı Yapıldı

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı, Bahar Dönemine girilmesiyle birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı ortaokullarda staj yapan son sınıf öğrencilerimiz ile 11.03.21 Perşembe günü saat 16.00' da çevrim içi olarak Öğretmenlik Uygulaması dersi sürecine yönelik bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda öğrencilerimize, Öğretmenlik Uygulaması dersi ile ilgili genel bilgiler verildikten sonra süreçte kullanılacak formlar tanıtılarak ders kapsamında öğrenci, öğretmen ve öğretim üyelerinin sorumlulukları üzerinde duruldu. Ayrıca öğrencilerimizin süreçte yaşadığı ve yaşayabilecekleri sorunlar tartışılarak öğrencilerimizden gelen sorular öğretim üyelerimiz tarafından yanıtlandı. Toplantı, Öğretmenlik Uygulaması dersi süreci bütün yönleriyle ele alındıktan sonra katılımcıların yeni döneme ilişkin iyi dilekleriyle sona erdi. Yeni dönemde tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

• Geleceğe Nefes, Cumhuriyet'e Nefes