Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında "En Büyük Sermaye Çocuklardır” projesi

Fakültemiz Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Belma BARAK danışmanlığında Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Sosyal Bilgiler Eğitimi öğrencileri tarafından Bartın Geriş İlkokulu’na “En Büyük Sermaye Çocuklardır” projesi adıyla "Oyun Odası" yapıldı. Öğrenciler atıl durumdaki bir laboratuvarı temizleyip duvarlarını boyayarak, çeşitli malzemelerle bir oyun odası dizayn ettiler. Ülkemiz milli sporcularının posterleri ile süslenen bir spor alanı, satranç köşesi, boyama köşesi ve çeşitli oyunları yarışarak oynayabilecekleri oyun köşesi ile özellikle soğuk kış günlerinde ders aralarında öğrencilerin eğlenceli vakit geçirebilmesi amaçlandı. Bartın Geriş İlkokulu Müdürü Abdullah KESER tarafından proje koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Belma BARAK’a bir teşekkür plaketi takdim edildi.